DPT13


Hey girls,

Sambata aceasta am fost la o conferinta organizata de DigitalParentsTalks – o comunitate foarte frumoasa formata din bloggeri parinti – mămici in mare parte dar si tătici.

Tema abordată in aceasta sambata a fost ” Cum sa te prezinti brandurilor” – o tema tare interesanta si de actualitate! Toti bloggerii trebuie sa stie cum sa se prezinte brandurilor, cum sa isi faca o prezentare buna si ce alte lucruri trebuie sa contina mapa lor de prezentare.

La prima vedere pare usor… dar nu este… un blogger trebuie sa tina cont de mai multe lucruri pentru a se putea vinde si nu in ultimul rand trebuie sa fie mereu informat.

Evenimentul a fost prezentat de Ana Nicolescu, blogger la Mămica Urbană, fondator Parenting PR, creator DPT, un blogger si o mamica cu o experienta foarte mare pe care o asculti cu mult interes si cu drag.

S-au dezbatut urmatoarele puncte :

Cum facem o prezentare?
Cum ajungem la branduri?
Cum ne vindem?
Ce vindem?
Sunt un brand sau o persoană fizică?
Branding personal. Cine sunt în mediul online?
Identitate vizuală
Cum își doresc brandurile să comunice cu noi?
Blogul, paginile de Social Media, acțiunile – cărțile de vizită ale bloggerului

Evenimentul a fost organizat la Concul Golescu Grant – Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala sector 6.

Am fost rasfatati cu multe delicii dulci dar nu mai stiu numele cofetariei care ne-a furnizat aceste prajiturele delicioase!

Sponsori au fost si cei de la Lidl Romania care ne-au oferit pungute pline cu produse pentru ingrijirea celor mici!

La eveniment m-am cunoscut si cu Aly de la Make-up swan by Aly  – o super mamica si o bloggerita foarte talentata – si m-am simtit tare bine in compania ei!

Evenimentul a fost foarte bine organizat, imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult timp din cauza bebelusului care era foarte marait si nu se mai descurca tati cu el :)) dar abia astept evenimentul urmator care se anunta minunat si cu o tema pe masura! 🙂

Vreau sa felicit toate mamicile implicate in acest proiect dar si mamicile participante! Va pup si sper ca data viitoare sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine!

Kisses! :*

Facebook Comments