Exfoliere pentru ten


Hey yo’ super girls,

Astăzi vreau sa va prezint ce am descoperit in ultima perioada!

După cum bine stiti, atat corpul cat si tenul trebuie exfoliate din cand in cand… mai ales daca ne dorim o piele superba si sănătoasă!

Am descoperit un exfoliant tare drăguț pentru corp… dar in acest articol vreau sa va prezint un exfoliant, sub forma de șervețele pentru ten!

Acum câteva luni am fost la un masterclass de make-up si am aflat acolo multe trucuri pentru pregătirea tenului pentru a putea realiza un machiaj perfect! Printre care și acela ca tenul trebuie curățat de celulele moarte.

Foarte multe fete, omit faptul că si pielea moarta de pe ten, ca si cea de pe corp trebuie îndepărtate din timp in timp.

Pot sa spun ca nici eu nu mai acordam atenția cuvenită tenului meu si săream peste acest pas… pana cand am observat ca făceam foarte multe cosulete( eu nu prea am cosuri in general) si nici fondul de ten nu se mai aseza frumos pe ten.

Era clar ca trebuia sa fac ceva!

Este foarte important sa iti exfoliezi tenul dacă urmează să participi la un eveniment important unde iti trebuie si un machiaj pe masura… trebuie sa iti pregătești tenul din timp.

O varianta este sa iti pregătești acasa un exfoliant cu bicarbonat de sodiu sau, o varianta mai rapidă este cea cu servetelele exfoliante pe care le ador.

Am găsit la două firme aceste servetele, la Kiko Milani si la Sephora.

Servetelele au o parte abraziva, menită să curețe celulele moarte iar cealaltă este fină și vine sa curețe gentil tenul.

Cele de la Kiko nu au un miros dar sunt foarte eficiente… problema cu acestea este aceea ca nu se gasesc in tara si trebuie sa apelezi la rude sau prieteni de prin Italia sa ti le trimită.

In schimb, cele de la Sephora au un miros superb si imi place mult cum imi lasa tenul dupa folosire – curat si fara impuritati.

Servetelele exfoliante se gasesc in două variante – cele cu cărbune activ – sunt cele pe care le folosesc si eu si cele cu ceai verde care lasa tenul mat si care sunt deja pe lista mea.
Servetelele exfoliante pentru fata cu ceai verde si cele cu carbune elimina impuritatile si celulele moarte, datorita microsferelor integrate.
-Green tea: efect matifiant si anti-imperfectiuni;
-Charcoal: actiune purifianta si detoxifianta.

Prețul unui pachet este de 29 lei iar produsele se gasesc exclusiv pe site-ul Sephora sau in magazinele lor fizice.

Voi cum va exfoliati tenul?

Facebook Comments