Experienta de la Webstock 2018


Hey,

Webstok 2018

Vreau sa va povestesc si vouă despre experienta mea de la Webstock din acest an!

A fost prima dată când am participat la acest eveniment.

Cum a fost la eveniment?

A fost un eveniment mare, grandios, un eveniment gândit pana in cele mai mici detalii si cu speakeri si invitati doar unul si unul.

Speakeri

Andreea Esca a fost una dintre persoanele publice care ne-a vorbit si ne-a încântat cu energia ei pozitivă. Este o persoană tare draguta, modestă, foarte veselă și glumeață. Ne-a povestit despre meseria ei, despre proiectele in care este implicată si despre cum a reușit să se mențină în vârf atâția ani. Totul este despre perseverența si despre faptul că nu trebuie sa renunți ci sa încerci de fiecare dată să ajungi la ceea ce vrei!

Despre Cabral Ibacka nu cred ca mai trebuie sa zic ceva 🙂 este un super om! Mi-a placut mult tot ce a spus! Ne-a sfătuit să întrebam de fiecare dată când nu stim ceva… nimeni nu se naște invatat si ne-a spus că si el a intrebat in stanga si in dreapta si a primit răspunsuri care l-au ajutat sa creasca!

Mi-a placut tare mult ca nu s-ar muta din tara noastra desi are rude peste tot in lumea asta! Ne sfătuiește doar sa incercam sa fim noi un exemplu pozitiv si sa incercam sa schimbam ceva nu doar sa strigăm, sau sa iesim in piete sa protestăm!Trebuie sa fim mai buni si sa ne implicam in diferite campanii si sa ajutam! De admirat! Un om foarte destept! Imi promit ca o sa ii citesc mai des blogul!

A mai fost Dr. Vasi Rădulescu, medic cardiolog care ne-a povestit despre „Domnul D.” și povestea acestuia ( acel bătrân care a fost bătut cu brutalitate de doi tineri din Brasov – poate ati vazut si voi poveste lui pe canalele de stiri) si ne-a spus cum acesta are unde locui acum, ca ii este foarte bine si ca a trecut ok peste trauma aceea! 🙂

A mai fost Mihaela Noroc care este un fotograf foarte talentat! Este o tipa care a mers peste tot in lumea asta, în toate colțurile lumii si a fotografiat femei din culturi diferite si a surprins frumusețea lor! Albumul ei se numeste The Atlas of Beauty! Are niște poze absolut superbe!Va invit sa ii urmăriți activitatea!

A mai fost pe scenă si Cornel Amarei, inventatorul care a învățat să citească la 3 ani.
Același care a creat ochelarii pentru nevăzători. Un tip foarte destept! 🙂

Andreea Balaban ne-a încântat cu felul ei de a fii! Este o super bloggerita si e tare frumoasă și dulce si in realitate!💖

Locatia Evenimentului

Locația a fost de vis 🙂 a fost la J W Marriott si organizatorii au pregătit multe surprize pentru noi 🙂 foarte multe locuri unde puteai sa faci poze si sa le primesti pe loc, foarte multe prajiturici bune si variate, prânzul a fost delicios si acesta dar a fost cam multa îmbulzeală.

Au fost 3 săli unde s-au ținut conferințele cu diferiti speakeri 🙂 iti alegeai unde sa mergi 🙂

Mi-a placut tare mult faptul că am ajuns să cunosc bloggerite pe care le stiam doar din online 🙂 si pe care le apreciam si le urmaream! In viata reala mi-au lăsat o parere si mai buna 🙂 si sper sa ne revedem cu drag! 🙂

Invitati surpriza

A urcat pe scenă, din partea companiei Vodafone, si Matei Dima – Bromania dar si Delia care ne-a cântat si încântat cu cea mai nouă piesa a ei care are un super mesaj 🙂 acela ca trebuie sa ne trăim viata si real si nu doar prin lentila telefonului! 🙂 Asa va sfătuiesc si pe voi! Sa trăiți cu bucurie fiecare clipa si sa lăsați telefoanele, tabletele sau laptopurile!:)

M-am simțit super bine, m-am distrat cu fetele si mi-a fost făcută si o caricatura tare haioasa! :)))

Hai ca a iesit haioasa si caricatura! :)))

Oh, boy! Sunt atât de multe de spus dar asta inseamna un articol kilometric!:)))

Multumesc elor de la Evensys pentru tot dar si tuturor sponsorilor care au facut o treaba excelenta!💖

Am rămas cu un gust tare dulce dupa aceasta editie si abia astept sa vina Webstock 2019!

Daca sunteti curiosi si voi sa vedeti ce s-a intamplat anul acesta la Webstock, va invit pe pagina lor unde puteti urmari filmarea de acolo.

Va super pup!💋💋💋

💖💖💖

Facebook Comments