Îngrijirea bebelusului


Hey yo super girls,

Vreau sa va vorbesc putin despre un subiect pe care nu l-am mai abordat pana acum pe blog 🙂 mai exact despre îngrijirea bebelusului.

După cum bine stiti, eu am un băiețel de 7 lunite si jumatate iar îngrijirea unui micuț bebeluș necesita multa atentie, răbdare și iubire.

Pe toata perioada sarcinii, eu, am folosit produse impotriva vergeturilor si am incercat sa nu raman cu semne si cu urme dupa nasterea puiului meu.

Am avut mare noroc că nu m-am îngrășat si aveam doar burtica dar asta nu m-a împiedicat să am grija de mine si de corpul meu 🙂 am folosit câteva produse de la Sanosan dar si uleiul de Cocos.

M-au impresionat produsele celor de la Sanosan si chiar si-au facut treaba bine 🙂 nu am rămas cu semne nedorite pe corp!

Pentru bebe folosim in general produse de la Bioderma 💙 din gama lor specială pentru bebelusi ABCDerm dar si produse de la – La Roche Posay 🙂

Am primit, acum putin timp, câteva produse de la Sanosan pentru bebelusi 💙💙💙

De cum am primit produsele mi-am aruncat ochii pe eticheta si pe ce conțin aceste produse…si pot sa va spun ca m-au impresionat!

Mi-a placut mult ca aceste produse nu contin parabeni, coloranti si ulei de parafina. Pe lângă toate acestea, produsele se gasesc la preturi foarte bune in mai toate lanțurile de magazine mari!

Am primit trei produse 🙂 un ulei pentru masaj cu galbenele, o crema de spalat pe corp si cap si o crema pentru zona scutecului.

Cel mai mult am folosit uleiul pe care îl aplic dupa baita pentru a ii face masaj si care miroase minunat 🙂 lăsând pielea bebelusului catifelată și chiar iti vine sa il mănânci dupa aplicarea uleiului.

Crema pentru fundulet este buna si eficienta si o folosesc de fiecare dată când se inroseste.

Cei de la Sanosan m-au provocat sa va spun si cum s-a schimbat viata mea de cand sunt mămica 🙂

Pot sa spun ca totul s-a schimbat în minunat, viata cu un bebeluș este superba, plina de iubire, de frumos, de necunoscut si poate, uneori, putin grea 🙂 dar totul capătă alte valori, centru universului este bebelusul si iubirea este la cote maxime! Este minunat sa vezi cum se dezvolta acest pui de om de la o zi la alta, cum iti ofera clipe de iubire pură ,clipe fericire si zambete!

Pot sa spun ca totul s-a schimbat în bine, in frumos, eu ma schimb de la o zi la alta si devin o mama mult mai buna pentru copilul meu 🙂 il inteleg mai bine si el este cel mai de pret dar divin! 🙂 Si Da! Pot spune ca sunt cu adevarat împlinită! 💜💜💜

Multumesc celor de la Sanosan pentru produse si pentru aceasta provocare frumoasa!

Dacă va plac genul de articole despre bebelusi, despre maternitate si alte lucruri de genul acesta, aștept să îmi spuneți si o sa mai fac articole despre toate aceste etape!

Va puup!

💙💜💙

Facebook Comments