Machiaj de Mamica


Hey super mommys,

Astazi vreau sa va povestesc despre machiajul meu din ultima perioada!

Inainte sa devin mamica… realizarea machiajul dura destul de mult… aveam grija sa realizez un machiaj ca la carte… mai ales ca eu ma ocup cu asta! Nu ratam nici un pas! 😛

Ei bine… de cand am devenit mamica pot spune ca timpul s-a comprimat… si nu doar asta… dar nu mai am timp de absolut nimic… cu atat mai putin de mine!

Bănuiesc că majoritatea mamicilor trec prin aceste schimbări!

Mie nu imi place sa ies din casa nemachiata… am chestia asta de foarte multi ani si asa m-am obisnuit… ei bine… pai ce e de facut atunci!?

Am ajuns sa fac un machiaj super rapid… dar hai sa va spun si voua cam ce produse folosesc!

Dacă sunt pe graba si ies doar la plimbare cu caruciorul bebelusesc – atunci fac un machiaj mega rapid 🙂

Machiaj rapid

Aplic un fond de ten rezistent – apoi, la ochi, aplic doar o mascara pentru gene, imi conturez usor sprâncenele iar pentru buze aplic un ruj mat!

Pentru fata…

Daca am timp sa folosesc o crema pentru ten este minunat… daca nu trec direct la fondul de ten… un fond de ten cu o rezistenta mare si foarte important – sa nu se transfere (Double Wear) pentru ca nu vreau sa ajunga pe fatuca bebelusului.

Machiaj putin mai complex

Machiajul Ochilor

Dacă iesim undeva la un suc in oras… se schimba treaba si devine putin mai complex machiajul 🙂

Facem tot ceva rapid… incep cu un bej deschis( o nuanta luminoasa)… iar spre exterior – creez o umbra cu un maroniu mai inchis, dupa aplicarea fardului trasez o linie de tus daca are bebe rabdare sau daca nu are… aplic repede o mascara pe gene si cam atat!

Cu aceeași nuanta de maroniu mai închis vin si conturez putin si sub ochi (pe ploapa inferioară) ! 🙂

Sprancenele

Le conturez rapid cu un fard pentru sprancene si am terminat si cu aceastea!

Buze

Aplic un ruj mat – deschis pe buze si cam asta este tot!

Extra

Dacă bebe sta cu cineva(tati, bunici, sora mea) apuc sa imi fac si un mic conturing si sa aplic si putin iluminator pe pometi … dar doar in situatii speciale! :)))

Sunt de parerea ca trebuie sa ne gasim putin timp si pentru noi… eu il lasam pe bebe cand era mai micut in leaganul lui si apucam sa imi fac acest machiaj rapid sau acum, ca este mai mare, il las pe covor sa se joace cu jucariile in timp ce ma machiez… problema este ca acum se ridica in picioruse, se tine de scaunul meu si vrea la mine in brate ca sa ajunga la fardurile mele 🙁

Eh… fiecare etapa este foarte frumoasa si trebuie sa ne adaptam cu zambetul pe buze!

Voi cum sunteti… va aranjati, găsiți putin timp si pentru voi sau preferați varianta no make-up?

Va super puup!

Facebook Comments