Mini Benefit Cake


Mini Benefit Cake

Dup─â ce v-am prezentat tortul cel mare de la Benefit aici, a venit timpul sa va prezint si tortuletul cel mic si dulce!­čĺť

Cine nu iubeste produsele de la Benefit Cosmetics?!

Sunt produse calitative iar ambalajele lor intrec toate asteptarile! Sunt si in topul preferintelor mele iar cu aceste torturi m-am cucerit iremediabil! <3

 

Mi-a placut mult prea mult cutiuta mare cu produse full size de la Benefit despre care am scris aici si a trebuit sa o cumpar si pe aceasta mica cand am vazut-o in Sephora!

Pentru ca este mica, aceasta cutiu╚Ť─â, contine produse in varianta travel size – mai exact 3 miniaturi de la Benefit ­čÖé

Ce contine cutia:

  • Mini Roller Lash Mascara
  • Mini Primer Porefessional
  • Mini Gel Gimme Brow

Bine cunoscutul rimel – Roller Lash – in varianta de 4 g, intr-o nuanta de negru intens.

Pot sa va spun ca folosesc zilnic aceasta mascara si imi place tare mult ­čÖé fiind in varianta mini o poti lua cu tine in geanta sau in rucsacel foarteee usor.

Primerul pentru ten Porefessional in varianta mini de 7,5 ml si despre care v-am tot povestit si pe care îl ador.

Acest primer nu trebuie sa lipseasca din kit-ul oricarei fete pasionate de make-up care isi doreste ca machiajul sa ii reziste bine pe ten toata ziua.

Si nu in ultimul rand, gelul de sprâncene Gimme Brow de 1.5 g, acesta este un super gel de fixare si stilizare a sprancenelor.

Nu mai incercasem acest gel pana acum dar stiam ca produsele celor de la Benefit de sprancene sunt de top ­čÖé nici acest gel nu m-a dezamagit.

Cutiile sunt metalice si pot fi folosite si dupa ce termini produsele ­čÖé eu o sa le tin de decor!

Poti sa depozitezi si pensule sau alte accesorii in ele sau pot fi folosite si pe post de vaza pentru forile decorative.

Cutiuta este luata din Sephora iar pre╚Ťul ei este de aproximativ 100 lei ­čÖé

Mi se pare excelenta pentru a o oferi cadou ­čÖé este tare sweet si contine 3 miniaturi de top de la Benefit Cosmetics!

Vou─â va plac aceste cutiu╚Ťe cochete?

Kissesss!!!

­čĺő­čĺő­čĺő

Facebook Comments