Review Too Faced


Hey hey girls ­čÖé

Astazi vreau sa va vorbesc si sa va fac swatch-uri la paleta de la Too Faced – Le Grand Palais :X

Eu am primit aceasta paleta de ziua mea , de la minunata mea sora,┬á in aceasta iarna ­čÖé Este superba….mie oricum imi place extrem de mult acest brand de la care mai am si alte produse ­čÖé

Paleta este achizitionata din Sephora, marca este Too Faced si a fost o editie limitata pentru perioada sarbatorilor. Este un cadou minunatat pentru orice fata…si daca mai este si pasionata de make-up, este perfecta !

Too-Faced-Le-Grand-Palais-Eyeshadow-Palette

Ambalajul este mega cute ­čÖé arata ca un cadou foarte elegant – iar in momentul in care deschizi cutia ajungi intr-o lume de basm din Paris ­čÖé Pe fereastra din spate se vede maiestros Turnul Eiffel┬á iar in „palat” putem observa un manechin cu o rochie superba de seara, 2 pungute pline cu cadouri de la Sephora si Too Faced si niste scari cu o balustrada foarte eleganta.

 

Paleta contine 18 farduri de ochi , 2 farduri de obraz , un iluminator si  o pudra bronzanta.

palette-grand-palais-too-faced

Langa paleta stau, in miniatura, unele dintre cele mai bune produse de la Too Faced –┬á mascara – Better Than Sex , Rujul Melted Peony si baza pentru ochi (primer) Shadow Insurance.

Va arat cateva nuante din paletica pentru a va face o idee despre pigmentatie ­čÖé

Este o paleta foarte versatila , o poti folosi pentru multe makeup-uri si este excelenta pentru calatorie deoarece ai aproape tot ce iti trebuie in ea…( iti mai trebuie un fond de ten si un eye liner ) and you’re ready to shine like a star.

Hope you enjoy it ­čÖé

Kisses :*

Facebook Comments