Un an cu Bebe


Hey girls,

Astăzi este o zi foarte speciala pentru mine! Este ziua lui bebe Nicholas, face 1 anișor! Primul lui anișor!

Asa ca, am hotarat, sa scriu câteva rânduri pentru el.

Anul trecut, pe vremea asta, tu, puiul meu mic, veneai pe lume! Aveam atatea emotii dar eram si foarte nerăbdătoare să te cunosc.

Wow… a trecut deja 1 an! Nici nu imi vine sa cred!

Un an de cand te am în viata mea!

Un an de cand obrajorul tau cald si fin a atins obrazul meu!

Un an de cand ti-am auzit pentru prima dată glasciorul superb si te-am văzut întâia oară, te-am pupat si te-am strâns la piept și a fost o senzatie de nedescris!

A fost un an minunat… plin de iubire absolută, de necunoscut,De frici dar si plin de frumos – de foarte frumos!

Am invatat împreună ce inseamna iubirea, ce inseamna sa fim mama si fiu… ce inseamna sa fiu mama ta si ce inseamna sa imi fii tu copil!

Ador cand imi spui „mama” si cand cauti alinare la pieptul meu! Ador sa te hrănesc, sa fiu langa tine in orice clipă si sa vad cum te liniștești in bratele mele atunci când ești trist!

Ador sa vad cum crești, cum te dezvolti si mi se umple inima de bucurie de fiecare dată când faci ceva nou!

Sunt recunoscătoare pentru ca esti minunea mea de pui!

Sunt recunoscătoare pentru ca esti un băiețel cuminte, ai papat bine de la bun început, ai dormit noaptea, ai plâns doar atunci când iti era fomica sau te durea ceva si sunt recunoscătoare pentru ca esti sănătos (asta e cel mai important lucru)!

Esti un adevarat Dar de la Dumnezeu!Esti minunea mea!💙

A fost si un an greu si plin de schimbări, de necunoscut, de teama si de oboseală dar a meritat totul! Împreună le-am învățat pe toate si inca le mai învățăm!Ca si mama… mereu înveți lucruri noi si le îmbrățișez cu drag pe toate! 💙

Cel mai important lucru este acela ca eu sunt mama ta iar tu esti fiul meu!

Iti multumesc din suflet ca m-ai ales sa iti fiu mămica!

Esti acel copil de care noi, eu si tati, avem nevoie in vietile noastre!

Sunt cele mai frumoase si pure sentimente pe care le-am simtit in aceasta viata! Cea mai frumoasă perioada in care se creează clipe si momente ce iti raman in suflet pentru o viață întreagă!

La multi ani frumosi si sănătoși, sufletelul nostru dulce! Iti dorim o viata superba, presărată doar de momente frumoase si de oameni aleși! Te iubim enorm!!!💗💗💗

Mami si Tati

💙

Facebook Comments