World of Instagram 6


Hey, hey fetelor,

La sfarsitul lunii Otombrie am participat la evenimentul World of Instagram.

Cum a fost la World of Instagram?

A fost pentru prima dată când am participat la acest eveniment si va pot spune ca am ramas placut impresionată! <3

De la locație, la aranjamente florale si coltisoarele unde puteai sa faci poze, pana la speakeri si discursurile lor, totul a fost de vis! 🙂

Aceasta locație minunată a fost la Hala cu Flori care chiar este un colt de rai! 😛

 

Alex Damian

Primul care ne-a vorbit a fost Alex Damian, un super fotograf si blogger care ne-a împărtășit câteva din secretele succesului lui.

Acestea sunt câteva sfaturi:

Ne-a spus că si el foloseste foarte mult telefonul in realizarea pozelor si camerele acestora sunt din ce in ce mai bune si performante, chiar concurează cu aparatele foto profesionale.

Una dintre cele mai importante etape in realizarea unei fotografii este aceea de a sterge lentila camerei foto inainte de a realiza o fotografie sau de a filma!

Un alt pas, este acela de a tine telefonul in pozitie verticala pentru ca, de obicei, facem poze pentru instagram sau storry-uri sau pur si simplu pentru ca este stresant sa astepti sa se roteasca imaginea de pe telofon cand vrei sa o arati cuiva! :p

Este si un tip glumet si tare simpatic. :))

Ce aplicații ne recomandă Alex?

Asta este o treaba foarte interesanta… ne-a spus ca toata lumea isi editeaza fotografiile… si ca este chiar indicat sa facem si noi asta… nu poti urca pe Instagram o fotografie bruta… chiar daca uneori ne dam seama ca sunt foarte editate fotografiile pe care le vedem pe net si ca totul este prea roz… dar pana la urma asta inseamna internetul… chiar daca nu este roz si in realitate… pe internet este!

Nu tot ce se vede si se posteaza pe internet este real! Tineti minte asta… si toti suntem oameni si vieti reale :)))

Si aici ne-a sugerat cateva aplicatii pe care el le foloseste in editarile foto sau in Storry-uri.

Ne mai spune ca in freelancing este mult mai multa munca, nu primesti salariul luna de luna ca la un job normal, drumul e destul de greu si iti trebuie răbdare, ca o sa fie si cu stări de depresie, cu suisuri si coborasuri si ca trebuie sa facem ceea ce facem doar si numai din PASIUNE!!!

Ruxandra Babici

A urmat Ruxandra Babici 🙂 o femeie frumoasă, eleganta care ne-a furnizat multe informatii importante si prețioase 🙂

Cine suntem noi?

Aici trebuie sa iti faci o analiza amanuntita si sa fii sincer cu tine!

Cine esti?Cine esti tu in mediul on-line?

Ce creezi tu? Ce ai de oferit publicului?

Care sunt beneficiile pe care le oferi?

 

Care este audiența noastra?

Ne-a spus că trebuie sa ne cunoastem foarte bine audiența, sa stim exact care este publicul nostru dar sa stim si cine nu ne urmărește și nici nu o sa ne urmărească.

Ne-a mai spus că este mult mai important sa avem 1000 de urmaritori reali care sa ne sustina si sa  reacționeaze la posturile noastre, decât sute de mii dar care nu sunt interesați si nu reacționează.

Spune ca majoritatea dintre noi suntem urmariti macar de 10 oameni care ne sustin sau ne pot deveni clienti.

Intrebarea este cum putem face ca acei 10 oameni sa vina cu alti 10 oameni si tot asa.

Cum putem sa crestem comunitatea?

Sunt 5 modalitati:

  1. Organic (din gura in gura, hastags, geotags,explore)
  2. Interactiune (Like, comments, follow, direct message)
  3. PR (colaborari, parteneriate, evenimente , Online)
  4. Marketing (giveaway, ads, influencer marketing)
  5. Automatizare (Bots, Face Followers)

Despre hastaguri ne-a spus ca putem pune atatea hastaguri cat ne permite instagramul… important e sa fie cat mai bine indexata postarea si sa ajunga la cat mai multe persoane.

Adevarul este ca, trebuie sa ne cunoastem foarte bine produsul si ceea ce facem, cine suntem si care este audiența noastra!

Este foarte important sa crestem real si nu fake… pentru ca este si absurd sa avem un cont cu multi urmaritori dar sa nu se reactioneze la postari… sau sa avem decat 30 de like-uri la postare…!

 

Posea Dan

A urmat si Posea Dan, antreprenor si fondator Promovez Romania, care  ne-a povestit cate ceva despre relația cu brandurile si colaborările cu acestea.

Despre faptul că trebuie sa fim foarte seriosi in colaborări, sa trimitem detalii si masurabile si sa cerem neaparat si feedback de la firma cu care am colaborat, daca au fost mulțumiți sau nu.

Sinziana Iacob si Ioana Grama

Iar apoi, au urmat super fetele, Sinziana Iacob si Ioana Grama!

Oh, boy! Le ador pe aceste fete, sunt atât de dulci, de drăguțe, de modeste, de pozitive si emana o energie absolut minunată! Sunt două fete superbe din toate punctele de vedere.

Ele ne-au dus ‘back in time’ si ne-au povestit cum au început și ele si cum au evoluat!

Ne-au dat si ele câteva tips & tricks si ne-au dat sfaturi despre cum sa evoluăm 🙂 ne-au spus că si ele au hateri in jurul lor dar a aestia trebuie ignorați! Succesul atrage automat si hate din partea unora.

Pot spune ca m-am simțit foarte bine la acest eveniment si il astept cu drag si nerăbdare si pe următorul!

Mult mai mult detalii puteti gasi pe site-ul celor de la World Of Instagram aici.

💜💜💜

Kissesss! 🙂

Facebook Comments