Ce ne facem dom’le cu influencerii ăștia?


Hey, hey, hey, super guys

Primăvara a inceput cu un vibe foarte bun și cu o vreme minunata.

Recent, am aflat ca s-a lansat o super carte, o carte despre influenceri, despre ce fac ei cu adevărat, despre impactul pe care îl au în online și multe alte detalii interesante și captivante. Cartea este scrisa de un profesionist în domeniu, de Cristian China-Birta aka Chinezu.

Cristian China-Birta (Chinezu) este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din digitalul românesc, cu o experiență de peste 15 ani în marketing, social media, blogging, dar mai ales consultanță cu privire la campaniile cu influenceri.

Am avut ocazia sa îl vad pe acesta și în off-line, mai exact la ediția Webstock din 2018 unde am aflat multe lucruri interesante și am putut sa îmi dezvolt mai bine activitatea.

Dar hai sa revenim la carte pentru ca vreau sa va dau mai multe detalii despre aceasta.

Ce ne facem dom’le cu influencerii ăștia?

Cartea „Ce ne facem dom’le cu influencerii ăștia?”, este destinată antreprenorilor, oamenilor din zona de marketing și comunicare, dar și tuturor celor ce vor să înțeleagă mai bine acest fenomen și puterea pe care o au influencerii astăzi.

Cartea conține întregul traseu pe care să îl faci atunci când decizi să faci o campanie cu influenceri. Începând cu întrebarea fundamentală dacă merită sau nu să faci acea campanie, trecând prin cum alegi influencerii, ce le ceri, cum îi plătești și cum analizezi rezultatele campaniei.

Este, de aceea, o resursă fundamentală pentru oricine dorește să investească bugete în influencer marketing.

 

Daca esti curios de puterea pe care o au influencerii , aceasta carte iti va raspunde la o sumedenie de intrebari , pornind de la cele mai simple pana la cele cu adevarat grele.

Va las și link-ul pentru precomanda aici: Ce ne facem dom’le cu influencerii astia

Părerea mea despre carte

Sunt de părere ca este o carte pe care trebuie sa o citească orice antreprenor ce plănuiește sa desfășoare o campanie de promovare cu influenceri, pentru ca doar asa pot înțelege adevăratul mecanism din spatele acestei noi modalități de promovare.

Se spun multe bazaconii despre influenceri și mediul de afaceri înca nu are încredere în aceasta forma de publicitate.

Insa, in perioada pandemiei, cele mai multe afaceri au avut de suferit și majoritatea s-au mutat în online, abia atunci, cu pași mici și multe îndoieli, au încercat și aceasta modalitate de promovare și a fost bine 🙂 chiar au fost surprinsi de rezultate.

De asemenea, sunt de părere ca sunt mult mai mici costurile unei campanii de marketing cu influenceri și au un impact mai mare decât publicitatea clasica. Important este ca și antreprenorii sa înțeleagă acest aspect iar cartea lui Chinezu vine perfect în întâmpinarea lor.

Eu va sfătuiesc sa răsfoiți aceasta carte și sa va formați abia apoi o părere despre toată aceasta industrie.

Va super pup!

Facebook Comments