Hăinuțe din Bumbac de la Pepco


Hey, hey, hey, super girls

Încep prin a va ura un sincer La Mulți Ani cu ocazia zilei de 8 martie! Fie ca sunteți femei sau mame, meritați o zi minunata! 🌷🌷🌷

Astăzi vreau să vă prezint cateva dintre hăinuțele pe care le-am cumpărat din colecția PEPCO Organic Cotton pentru mine și Nicholas. Colecția a fost disponibilă în magazinele din toată țara, în limita stocului disponibil, în perioada 25.02-03.03. Acest articol are ca scop prezentarea produselor de calitate cu care PEPCO ne va obișnui de acum încolo.

Noutăți Pepco Organic Cotton

Încep prin a spune ca eu ador acest magazin, cel puțin o data pe săptămână ajung într-un magazin Pepco și cumpăr fel de fel de articole, decorațiuni, jucării și hăinuțe adorabile pentru Nicho.

M-am bucurat enorm când am aflat ca prietenii de la PEPCO lansează o noua colecție din bumbac organic pentru întreaga familie.
Ei bine, până acum, aceste hăinuțe din Bumbac Organic erau preponderent în colecția pentru bebeluși, așa că, eu și Nicho abia așteptam această colecție extinsă pentru a ne bucura de ea.

Certificare GOTS

Trebuie sa va spun ca produsele din colectia OC (organic cotton) au certificarea GOTS – inseamna ca fiecare stadiu al productiei produselor de îmbracaminte – de la materialul brut si pâna la produsul final – respecta masuri si criterii stricte de protectie a mediului înconjurator. GOTS reprezinta cel mai înalt standard de calitate, siguranta dermatologica si grija pentru mediul înconjurator.

Cu toții ne dorim pentru noi dar mai ales pentru copilașii noștri haine de calitate și la un preț mega accesibil.

Îmi place ca aceasta colecție este orientata spre grija fata de natura, de animale și de mediul înconjurător.

Haul Pepco

Hai sa va arat ce am luat pentru mine și Nicholas. Am ales pentru mine un tricou extrem de drăguț, este verde, se leagă jos și are un mesaj tare simpatic : Green is The world’s favourite colour.

Pentru Nicho am ales mai multe tricouri căci de fiecare data când ajung în PEPCO, plec cu mai multe hăinuțe pentru Nicholas. Sunt sigură că nu sunt singura care simte asta, dar simt că dă dependentă acest magazin prin modelele superbe pentru cel mic și colecțiile cool și de calitate.

 

Am ales pentru baiat un tricou verde, asemănător cu al meu dar cu alt mesaj 🙂 o imagine cu întreaga planeta, cu multe animale și cu mesajul: It’s a Big World 🙂

Ne-am potrivit de minune coloristic și ne-am distrat maxim făcând aceste poze 🙂

Tricou Mickey Mouse

 

Cel de-al doilea tricou este cu Mickey Mouse, un personaj pe care îl adora toți copilașii și care mi-a plăcut și mie maxim 🙂 iar lui Nicho ii vine de minune.

I-am mai ales un tricou și o pereche de pantaloni de trening însă nu a apucat sa facă poze și cu acestea 🙂

Țin sa va spun ca este foarte important sa cumpărăm haine de calitate și este de apreciat că brand-ul PEPCO se gândește la sănătatea noastră, dar și a naturii.

De acum încolo veți găsi astfel de produse de o calitate îmbunătățită în toate magazinele PEPCO, însă,  după cum știți, acestea se și vând foarte repede. Vă recomand să stați cu ochii pe pagina lor de Facebook, Instagram si Website pentru a fi primii care află despre noile lor colecții.

Va las si link-ul de la site-ul lor aici , insa produsele se gasesc si se cumpara exclusiv din magazinele fizice.

Voi iubiți PEPCO? Dar ați achiziționat produsele din colecția Organic Cotton???

Va pup!

Facebook Comments